Jumaat, 14 November 2008

photos of open hauz greenitianz

ni la nasib encik rojak..telah di baham oleh geng2 perabis rojak a.k.a. rojak addicted people..huhuhuhu...burp alhamdulillah..

keadaan awal rojak..gambar sebelum di tooot....


mari kita berkenalan dengan geng perabis rojak or in english we call them rojak addicted-people..muahahaha..berkali2 pinggan tu diorang hamek rojak..memang penangan kuah rojak pyruz la...huhuhuhu..tapi memang sedap..susah nak cari rojak yg begitu sedap ni sekarang..


antara hidangan yang disediakan oleh hotel d greenitianz..hehehehe..yang pasti me-hun fyzlsker yang jadik bualan org2 kampung sg buloh, kl dan shahalam..muahahaha..mari ucapkan tahniah kepada chef fyzlsker..


ayam yang telah diperap dengan resipi keluarga..letak pelaris sket..bagi bau2 lazat kuar semasa pembakaran..yiha2..nyum2..bakar 3 ekor ayam tuh


tadi dah heroin api..skang hero panggang ayam lak..tengok2..kena diri+duduk sudut yg betul ukuran dari tanah..gravity kena cukup..hayunan kipas manual kena jaga..susah2 aje ye pak..semangat waja dari keta waja pinjam memang susah dikalahkan..muahahahaha


ni plak geng2 membakar ayam setelah api dihidupkan..yg duk sebelah kiri sekali..baju hitam tudung krim tu saje je menyebok ye..tunjuk muka aje..muahahahaha..sori cik sall..gurau2 aje yeh..hehehehe..peace2..okla2..akue selaku kamera girl pun tak tolong pe..tolong tengok kan ajer..sambil2 tangkapkan ape2 yg patut..hehehehe


ni dia heroin of the day..heroin bbq-rosalini aidura yg telah mengalahkan beberapa jejaka kacak lagi macho untuk menghidupkan api..tanpa lini kami2 tak leh makan ayam..pst..lini tak makan ayam weh..tapi suka membakar ayam...thanks lini!!


siap pakai bekas letak telur sebagai bahan bakar...semangat gigih diorang nih..yaaa bakar2


geng2 kuli bakar ayam..kesian..lama mencoba utk menghidupkan api..tapi alhamdulillah berjaya..chaiyok2


wokeh..ni dia bintang2 futsal..pandai masak jangan tak tahu..bukan saja pandai meyepak dalam gelanggang tapi pandai juga jaga hati mentua..muahahahaha


su, mid, cik sall, pyrz, yus n r-d: dara pingitan + jejaka pujaan..hehehehe..korang jangan jeles yer..

r-d, fyzl, cik sall n mama..catering sendiri tu..memang save bajet..hehehehe

7 ulasan:

dee_ardeEz berkata...

nasib baik pic aku ade.. hehehe

Cik SaLL berkata...

ehehe...aku plg suke team perabis rojak...syabas wat mereka yg tlibat dlm mehabiskan rojak yg di buat oleh fairuz...mkn ramai2 mmg syiokkk...ehehe..nanti kite wat mkn2 lg eh..

Faizal Ibrahim berkata...

yess...gmbr aku pon ade..moh le kpd semua greenitians..let's blog!meriah sikit..korg balik awl sgt le yus n cik sal....rugi x dgr tazkirah asar dr cousin ayie hari tu

ayie berkata...

Amboi, cantek sangat ke tiang batu kat umah aku tu sampai sanggup nak berenti n ambik gamba..haha anyway thanx for coming all d way. Laen kali bole dtg agi.

ROSALINI berkata...

seronok tgk........ada gmbr lini........he3........tq yus.......seronok btl dpt bakar ayam........

MiSS MiMieY berkata...

best nye aktiviti korang...

dee_ardeEz berkata...

pic yang bawah skali tue... aku rase cik sal tu pun menyibuk jer.. nak tunjuk muke.. muahahahahaha